Acoperiș cort

Acoperișul cu membrană este o modalitate excelentă de a extinde capacitatea de utilizare a multor tipuri diferite de facilități: sportive, culturale și recreative. Datorită acoperișurilor, acestea pot fi utilizate în orice moment al anului, indiferent de condițiile meteorologice predominante. Compania Rekord are o experiență vastă în producerea sistemului de acoperiș cu cort de membrană. Utilizarea de soluții de construcție avansate din punct de vedere tehnic creează posibilitatea formării versatile a sălilor de cort și de a le adapta de fiecare dată la nevoile actuale și la condițiile de mediu.

Sistemele de acoperiș pentru corturi cu membrană sunt o alternativă excelentă la structurile fixe ale acoperișului și la sălile de piatră de dimensiuni mari. Aceste tipuri de acoperișuri pot fi utilizate acolo unde nu există posibilitatea tehnică de a construi o sală clasică sau pur și simplu, bugetul nu o permite. Trebuie amintit că realizarea unui acoperiș de cort sau ridicarea unei săli de cort este cu siguranță o soluție mai ieftină decât construirea unei hale în tehnologia tradițională. În plus, ceea ce nu este lipsit de importanță, acoperișurile cortului sunt cu siguranță mai ieftine în exploatarea curentă decât instalațiile obișnuite.

Sistemele de acoperiș cort sunt perfecte pentru acoperirea amfiteatrelor urbane și parcului, a diferitelor tipuri de instalații sportive (terenuri de sport etc.) și terase largi sau grădini.

Oferim clienților noștri un sprijin complex în instalarea acoperișului cortului:

  • proiect (ajutor în alegerea soluției tehnice optime și a formei spațiale potrivite),
  • producție (executarea acoperișurilor complete conform liniilor directoare stabilite),
  • montaj (implementarea acoperișului finisat într-un loc specific cu ajutorul unei echipe specializate).

Acoperișul de cort bazat pe o construcție ușoară din aluminiu este o soluție foarte modernă și funcțională. Acest tip de acoperiș poate fi implementat într-un timp foarte scurt. Spre deosebire de cele tradiționale, acoperișurile cu membrană se caracterizează printr-o durabilitate și stabilitate foarte ridicate, ceea ce garantează siguranță absolută pentru utilizatorii clădirii indiferent de toate tipurile de condiții meteorologice. Membrana este o țesătură tehnică din PVC acoperită cu PVDF cu parametri de rezistență ridicată, fiind special protejată împotriva mucegaiului, a precipitațiilor și a radiațiilor UV. În plus, membrana folosită pentru acoperișuri de către compania noastră are proprietăți de auto-curățare, nu este inflamabilă și nu se deformează – își păstrează dimensiunea inițială indiferent de durata de utilizare. Acest tip de țesătură este foarte flexibil, vă permite să modelați diverse forme și dimensiuni de acoperiș. Și acesta este un aspect foarte important, deoarece suntem conștienți că partenerii noștri se așteaptă nu numai la o bună utilizare, ci și la un efect vizual unic. Adesea, acest tip de acoperiș este o carte de vizită a clădirii și joacă rolul unui magnet care atrage oamenii. În era concurenței uriașe, designul creativ al acoperișului vă permite să ieșiți în evidență pe piață – creează un avantaj competitiv. Și în cazul facilităților comerciale, un avantaj incontestabil.

Oferim clienților noștri acoperișuri cu membrană în mai multe variante și dimensiuni. De asemenea, realizăm acoperișuri în funcție de nevoile individuale ale clienților. Datorită cunoștințelor și experienței în proiectarea, producția și instalarea acoperișurilor de cort, suntem capabili să alegem întotdeauna soluția optimă pentru clienții noștri.

Cort tip sală de concert

Corturile de tip săli de concert sunt una dintre cele mai populare soluții de pe piață. Aceste tipuri de instalații, cel mai adesea amenajate în parcuri sau în pajiștile orașului, datorită copertinelor cortului ușor, pot fi o atracție aproape pe tot parcursul anului calendaristic. Oferta noastră include atât acoperișuri sezoniere, cât și pe tot parcursul anului, care nu trebuie să fie eliminate pentru iarnă. Oferta noastră în acest domeniu se adresează organizatorilor de concerte, festivități și tot felul de evenimente în aer liber. De asemenea, este posibil să închiriați un cort de tip sala de concert cu un etaj pentru evenimente locale. Această ofertă este destinată proprietarilor micilor orașe și orașe care ar dori să ofere performanței artistice un eveniment important în viața comunității locale și nu doresc să fie dependenți de năpraznile vremii. Structuri pe tot parcursul anului destinate instalării permanente, din punct de vedere al dimensiunilor, formei, culorii și tipului de membrană, tipul de echipament suplimentar este întotdeauna realizat conform liniilor directoare ale investitorului.