Corturi cu etaj

Corturile supraetajate sunt soluții inovatoare concepute pentru clienții care au nevoie de o suprafață utilă mare într-un spațiu limitat. Acesta este un produs nou pe piața poloneză care a câștigat deja recunoașterea organizatorilor și au fost alese pentru organizarea diverselor expoziții, evenimente, concerte și evenimente sportive, culturale și de divertisment în aer liber. Corturile supraetajate garantează siguranță și confort comparabil cu cele cu un singur nivel.

Date tehnice:

– dimensiuni 20 m lățime, lungime în module 5 m
– parter cu bază din oțel, distanța dintre stâlpii de oțel: 7,5 m – 5 m – 7,5 m.
– podea casetată (adică formată din panouri cu suprafață antiderapantă fixate într-un cadru din aluminiu)
– balcon 2,50 m lățime de-a lungul holului, la etajul 1, cu podeaua casetată
– podeaua balconului (pe schelet din aluminiu) este montată direct pe structura de oțel a parterului

Halele ușoare, supraetajate, sunt foarte apreciate de organizatorii de evenimente. Hala poate fi ridicată în câteva zile fără a fi necesară o fundație turnată. Halele supraetajate au intrat definitiv în preferințele organizatorilor de evenimente în aer liber. Aceste hale pot fi întâlnite la multe evenimente (inclusiv festivalul Open’er din Gdynia). Halele cu etaj oferă o gamă largă de opțiuni de design interior – este posibilă crearea mai multor zone separate dotate cu intrări separate.

Dacă organizați o petrecere în aer liber și trebuie să creați condiții confortabile într-un spațiu mic pentru un grup destul de mare de participanți – o asemenea hală supraetajată va fi soluția perfectă. Succes!