Corturi pentru evenimente - corturi pentru petreceri de nuntă

Este știut faptul că aceste corturi cu structura ușoară din aluminiu sunt foarte populare cu ocazia diferitelor evenimente în aer liber, culturale, sportive sau de familie. Astfel de evenimente câștigă o tot mai mare popularitate în zilele noastre, de aceea multe companii încearcă să ofere soluții unice și interesante. Folosind un cort tip hală se poate organiza cu ușurință o petrecere, un eveniment cu mulți invitați, un concert sau un festival indiferent de condițiile meteorologice.

Atât timp cât structurile de cort pot fi utilizate pentru o gamă largă de evenimente, ele au devenit o soluție foarte eficientă. Confortul și siguranța lor reprezintă cea mai bună opțiune atât pentru artiști, cât și pentru vizitatori. Datorită materialelor speciale utilizate pentru înveliș, este posibil să obțineți condiții de lumină și sunet comparabile cu cele din sălile de muzică reale. Putem ajusta orice structură și aspectul acesteia după cerințele individuale în funcție de tipul evenimentului și nevoile clientului. Avem o vastă experiență și în furnizarea de servicii suplimentare, cum ar fi mobilă, iluminat sau sigle tipărite.

Ce evenimente se pot organiza în interiorul unui astfel de cort

 • Festivaluri;
 • Petreceri de familie;
 • Nunți;
 • Concerte;
 • Conferinţe;
 • Sărbători
 • Competiții sportive etc.

Clienți cu care am colaborat și care ne-au oferit ocazia de a demonstra funcționalitatea și calitatea ofertei noastre

 • Heineken Opener Festiwal
 • Coke Live Music Festiwal;
 • Selektor Festiwal,
 • Przystanek Woodstock.

Organizarea diferitelor evenimente de familie și ocazionale în sânul naturii a devenit în ultima vreme foarte la modă și populară. Corturile noastre sunt ideale pentru nunți, banchete, întâlniri și alte tipuri de evenimente în aer liber. Datorită gamei largi de forme și dimensiuni, cu siguranță veți găsi cortul potrivit pentru evenimentul dumneavostră,în raport cu numărul de oaspeți și dimensiunea grădinii. Corturile noastre de nuntă sunt o construcție ușoară, ceea ce înseamnă că pot fi ridicate într-un timp scurt și demontate și mai repede. Nu trebuie să folosiți instrumente speciale sau să fiți un profesionist pentru a amenaja cortul. În corturile acoperite de un înveliș veți fi protejat împotriva razelor solare și a tuturor precipitațiilor.

Corturile noastre sunt absolut sigure, stabilitatea ridicată a structurii le permite să facă față chiar și celui mai mare vânt. În plus, corturile noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și în conformitate cu tendințele viitoare ale industriei nunților. Suntem conștienți că aceste corturi trebuie să fie nu numai rezistente la condițiile meteorologice, dar să aibă și un aspect frumos. Corturile noastre garantează un confort ridicat al serviciilor și o atmosferă plăcută.

Dacă organizați un eveniment de muzică, sport, promoție sau familie în aer liber – consultați oferta noastră de servicii și corturi pentru petreceri!