Corturi permanente tip hală, o alternativă la depozitele din zidărie

Hale Namiotowe

Datorită construcției stabile și a membranei speciale, sălile de cort pot fi utilizate pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteorologice. Acestea pot reprezenta pentru clienții care preferă soluții flexibile o alternativă la depozitele clasice, permanente și mult mai costisitoare.

Sălile de cort concepute pentru utilizarea pe tot parcursul anului pot fi utilizate ca spații de depozitare, producție și sport. În ultima vreme, acoperișurile care adăpostesc diverse suprafețe sportive (terenuri de joacă, terenuri de tenis, patinoare, instalații de călărie etc.) au devenit foarte populare. Datorită acestui fapt, aceste construcții pot fi utilizate indiferent de anotimp.

Utilizarea sălilor de cort de-a lungul întregului an este posibilă datorită soluțiilor tehnice inovatoare pe care le folosim. Toate acoperișurile oferite de compania noastră îndeplinesc cerințele PN-EN 13782. Materialele utilizate le permit să reziste chiar si la mari cantități de zăpadă în conformitate cu standardul amintit. Acoperișul sălilor este construit astfel încât să nu cedeze la greutate și să permită zăpezii să alunece automat. În paleta noastră, clienții vor găsi multe săli cu acest tip de acoperiș rotunjit special profilat (CYL, TFS, WLS, KRAT).

Dar în plus, rezistența la încărcături abundente de zăpadă nu este singura cerință care trebuie îndeplinită de sălile de cort cu folosință îndelungată. Un astfel de tip de sală de cort trebuie să aibă o construcție care să reziste la diverse tipuri de tensiuni. Invelișul sălilor cu folosire îndelungată trebuie să fie întinsă în două direcții, atât pe lățime cât și pe lungime. Cea mai bună soluție din punct de vedere al siguranței este întinderea mecanică. Întinderea prin aerul suflat între cele două straturi ale acoperișului este, de asemenea, frecvent utilizată (o modalitate mai puțin sigură în cazul unei mici perforații a membranei sau dacă nu există un dispozitiv de dispersie a aerului pentru acoperișul stratificat) – deci acest sistem este cumva mai puțin sigur.

Acest tip de acoperiș, folosit pe tot parcursul anului si cu învelișul întins în două direcții este o modalitate de autocurățare a acoperișului de un eventual strat de zăpadă. De asemenea, se evită acumularea de zăpadă în depresiunile învelitorii (așa-numitii saci de zăpadă nu se formează). În practică, se pare că zăpada sub greutatea proprie alunecă peste materialul lucios al membranei folosite la acoperișuri. Experiența noastră de-a lungul multor ani în această zonă ne-a dovedit că sălile ce sunt destinate folosirii în toate anotimpurile unui an, trebuie să aibă acoperișuri cu o pantă de cel puțin 25%.

Corturile pot fi echipate cu instalații de încălzire special construite în acest scop. Acestea sunt necesare nu numai pentru asigurarea unei temperaturi corespunzătoare la interior, dar și în situații de urgență când pot ajuta la topirea stratului de zăpadă sau în cazul ploilor torențiale. Încălzirea aerului din interiorul sălii face ca zăpada să se dezlipească ușor de membrana acoperișului și să alunece la sol.

Siguranța beneficiarilor acestor săli de cort este prioritatea noastră. De aceea venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții probate în multe țări europene și chiar în Canada, unde iernile sunt mai dure (temperaturi mai scăzute) și ninsorile medii anuale mult mai mari decât în Polonia. Doar sălile adaptate pentru folosirea pe timp de iarnă sunt cele mai sigure pentru condițiile noastre climatice, fiind singurele ce oferă siguranță maximă pentru persoanele sau bunurile pe care le adăpostesc indiferent de condițiile meteorologice.

Corturi pentru depozitare mărfuri

Săli de sport

Zadaszenia obiektów sportowych

Corturi pentru evenimente

hale targowe

Corturi sferice

Namioty Sferyczne

Party tents

Hale Namiotowe

Tent rental

Wynajem Hal Namiotowych

Tent roofing

zadaszenia namiotowe