Corturi sferice

Corturile sferice spațioase și eficiente se adresează clienților care caută soluții originale și moderne. Aceste tipuri de corturi sunt o alternativă atractivă la corturile utilizate în mod obișnuit, cele cu forme geometrice simple. Corturile cu acoperișuri sferice se caracterizează nu numai printr-o estetică unică, ci și prin funcționalitate ridicată. Lipsa suporturilor și stâlpilor interni permite utilizarea optimă a spațiului intern. Corturile sferice pot fi combinate pentru a crea configurații originale și sunt ideale nu numai pentru organizarea de tot felul de evenimente în aer liber, dar pot fi și o bază pentru cafenele sau restaurante.

Structura ușoară, dar stabilă, face ca acest tip de cort sferic să poată fi asamblat rapid oriunde. Corturile sferice, precum cele clasice, sunt rezistente la tot felul de intemperii meteorologice (vânt, grindină, soare sau chiar zăpadă).

Oferim corturi sferice în diferite variante (corturi tip dom cu lumină obscură sau cupolă transparentă, care permite pătrunderea luminii soarelui) și dimensiuni. Datorită varietății mari de soluții din acest domeniu, fiecare companie poate alege în mod optim un cort care să se potrivească nevoilor sale. În plus, realizăm modele de corturi la comandă.

Corturile sferice deschid noi posibilități

Utilizarea corturilor cu forme neobișnuite, deschide noi oportunități pentru companii în organizarea de evenimente în aer liber. Aceste tipuri de soluții atrag clienții mult mai eficient decât corturile clasice de petrecere, deoarece sunt o atracție vizuală în sine.

În oferta noastră, clienții pot găsi corturi sferice de diferite dimensiuni, cu posibilitatea unei configurații versatile. Corturile sferice pot fi combinate cu tuneluri speciale, ceea ce oferă posibilități uriașe de organizare și un efect vizual unic. În ciuda soluțiilor avansate de construcție, corturile sferice pot fi montate și demontate rapid.

Corturile sferice pot fi personalizate, ceea ce înseamnă că elemente de identificare corporativă, logo-uri și sloganuri publicitare pot fi aplicate pe învelișul lor. Corturile de acest tip sunt utilizate cu succes în toată lumea în campaniile de promovare și publicitate. Membrana cortului poate fi un instrument eficient în publicitate și marketing.

Datorită gamei largi de accesorii, este posibil să se adapteze echipamentul cortului la specificul evenimentului și la nevoile clientului. Folosind diverse dispositive de încălzire și a aparatelor de aer condiționat, o temperatură optimă va fi asigurată indiferent de anotimp.
Structura stabilă și puternică a corturilor sferice vă permite să atașați și instalații de lumini speciale, sisteme de sunet, iluminat și ecrane publicitare.

Astfel, organizatorul poate oferi spectatorilor efecte audio – vizuale unice. Un avantaj indubitabil al corturilor sferice este nu numai acustica bună (cu siguranță mai bună decât cea care poate fi obținută în sălile clasice de cort), ci și posibilitatea oricărui aranjament interior. Folosind echipamente și mobilier special, puteți crea spații cu aspect și funcționalitate care nu diferă de sălile de concerte obișnuite. Puteți configura în mod aleatoriu plasarea scaunelor și băncilor sau puteți crea zone VIP separate.

Corturile sferice sunt ideale pentru organizarea de concerte, conferințe și diverse tipuri de evenimente ale companiilor. Din întreaga noastră experiență, putem afirma că acestea oferă mult mai multe posibilități decât corturile cu forme clasice. În corturile sferice, este posibil să se organizeze evenimente speciale, cum ar fi proiecții care se proiectează pe întreaga suprafață a membranei. Toate aceste beneficii garantează o experiență de neuitat, vă permite să vă transportați practic spectatorii într-o altă realitate creată de aceste proiecții.

Dacă sunteți în căutarea unei săli neconvenționale pentru un eveniment în aer liber – consultați gama noastră de corturi sferice!