Corturi tip hala destinate depozitarii de marfuri

Corturile moderne de tip hală de depozitare cu structura ușoară sunt o soluție alternativă la instalațiile industriale clasice destinate depozitării.

Acestea sunt o solutie nouă, rapidă și ieftină pentru depozitarea mărfurilor și a materialelor. Clienții vor găsi în oferta noastră săli cu lățimi de 5 până la 40 de metri . Vă recomandăm FE, KRAT, SFS, STAL, UNI, CYL, RFS, destinate spațiilor de stocare.

Corturi tip hală destinate depozitării de mărfuri

Procesul de depozitare a materiilor prime sau a produselor finite este o parte importantă a activității comerciale sau de producție. Spațiile de depozitare – corturi tip hală sunt perfecte pentru antreprenorii care caută soluții flexibile și funcționale. Utilizarea acestora oferă o serie de avantaje:

-Capacitatea de a amenaja rapid orice spațiu pentru depozitare. Cortul tip hală poate fi amplasat pe orice suprafață betonată, astfel încât timpul necesar pentru construirea unei hale de depozitare este cu siguranță mai scurt decât timpul necesar pentru ridicarea unui depozit clasic sau a unei hale de producție. Compania, folosind această soluție modernă, poate răspunde rapid și eficient la nevoile curente ale depozitului. Această soluție modernă este dedicată companiilor, care doresc să construiască rapid și eficient un depozit optim

Costuri scăzute de construcție

Construirea unei cort tip hală destinat depozitării de mărfuri este cu siguranță mai ieftină decât construirea unui depozit conform tehnologiei tradiționale și vă permite să optimizați costurile de stocare. Ceea ce este important, aceste hale tip cort pot fi extinse în orice moment, ceea ce este o opțiune mult mai ieftină decât construirea unei noi hale tradiționale.

Flexibilitate

Structura ușoară a halelor tip cort permite demontarea rapidă și asamblarea lor în alt loc într-un timp scurt. Asta înseamnă că puteți schimba locația acestora pentru a o adapta la nevoile logistice curente ale companiei dvs.

Corturi de depozitare

În oferta noastră, clienții pot găsi hale tip cort atât la vânzare cât și pentru închiriere .

Pentru vânzare, oferim atât săli și corturi standardizate cât și săli adaptate pentru comenzi personalizate. Sălile de închiriat sunt soluția perfectă pentru companiile care au nevoie de mai mult spațiu de depozitare la un moment dat și doresc să optimizeze costurile de stocare.

Siguranță și funcționalitate

Halele de depozitare tip cort sunt o soluție sigură și funcțională. Datorită utilizării unor materiale speciale de construcție și de înaltă calitate care asigură stabilitate, aceste hale îndeplinesc toate standardele de siguranță și sunt rezistente la toate condițiile meteorologice (halele tip cort pot fi compartimentate și, astfel, pot adăposti diverse produse în siguranță, indiferent de temperatura exterioară) .

Halele tip cort sunt proiectate și construite în conformitate cu legea construcțiilor în vigoare. Deschiderea lor (fără stâlpi sau coloane în interior) oferă nu numai posibilitatea utilizării eficiente a spațiului de depozitare (organizarea optimă a unui loc pentru depozitarea diferitelor tipuri de mărfuri), dar și posibilitatea creării în interiorul lor a unor culoare pentru motostivuitoare.

Sunați-ne sau scrieți-ne dacă sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare