Rekord Tent Rhn S.R.L a fost creată în 2019 de către proprietarii companiei poloneze

Rekord Hale Namiotowe Sp. z o.o, ce operează în industria producătoare de structuri metalice pentru hale încă din 1998. Datorită cunoștințelor și experienței acestei companii Rekord TENT Rhn S.R.L oferă clienților săi structuri metalice profesionale, care răspund atât unor înalte standarde de funcționalitate și siguranță, cât și unor cerințe personalizate. Principalul scop al echipei noastre este de a furniza hale ce pot servi ca spații pentru depozitare, expoziții, producție sau pentru diverse evenimente, după nevoile clienților noștri.

Configurarea halelor Contact

Producem corturi tip hală cu destinație sezonieră sau pentru întreg anul. Designerii noștri sunt gata oricând pentru a realiza orice model de cort tip hală, chiar și de dimensiuni foarte mari. Oferim clienților noștri ajutor în realizarea unor corturi sferice sau tip sală de sport, potrivite pentru diverse scopuri precum: depozitare marfă, spațiu destinat expozițiilor cu vânzare, petreceri. Echipa noastră este dispusă să ofere tot sprijinul pentru a răspunde tuturor cerințelor clienților noștri. Astfel oferta noastră include corturi cu structură clasică (Acoperiș drept) precum și cu acoperișuri arcuite, dar și soluții pentru evenimente mai speciale, având forma de săli de cort sferice. Rekord Tent poate personaliza, de asemenea, proiectarea, fabricarea și aranjarea asamblării sălilor de cort în conformitate cu nevoile clientului. Fabricăm nu numai corturi pentru un anotimp anume, ci și săli pentru întregul an, care pot fi utilizate cu succes pentru o lungă perioadă de timp, indiferent de condițiile meteorologice. Datorită design-urilor unice, care asigură furnizarea de lumină naturală, sălile noastre sunt ieftine în ceea ce privește consumul de zi cu zi. Suntem conștienți că, pentru clienții noștri, estetica acestor corturi este de asemenea,foarte importantă, precum și calitatea lucrării, motiv pentru care toate sălile oferite sunt fabricate în conformitate cu tendințele estetice actuale.

Rekord Hale Namiotowe Sp. z o.o. s-a impus pe piața poloneză și europeană a sălilor de corturi sezoniere și pentru întreg anul. Compania este participantă la programul „Companie de încredere” din 2010 și are un certificat de fiabilitate care confirmă lipsa datoriilor restante listate în Biroul de Informații Economice al Registrului Național al Datelor. În plus, compania a câștigat multe premii pentru afaceri și industrie. În 2017, compania a primit prestigioasa Gazelle of Business, un premiu acordat de Puls Biznesu. Rekord Hale Namiotowe a fost recunoscută ca și compania cu cea mai dinamică creștere în regiunea Silezia de Jos și din Polonia. Numeroase distincții au dovedit poziția puternică a Rekord Hale Namiotowe pe piața europeană și un indicator bun pentru ca Rekord Tent să intre si pe piata din Statele Unite.

CONFIGUREAZA DIMENSIUNILE HALEI SI CERETI INFORMATII SUPLIMENTARE

CONFIGUREAZA HALA

0+

Proiecte

datorită istoriei îndelungate a companiei noastre, ne putem lăuda cu un număr imens de proiecte.

0+

clienți mulțumiți

proiectele de cort au fost implementate pentru peste 800 de companii și instituții din toată țara.

0%

satisfacție

bogata experiență acumulată până în prezent ne permite să obținem cel mai înalt nivel de satisfacție a investitorilor.