Hale pentru expoziții cu vânzare

Compania Rekord Hale Namiotowe Sp. z o. o. are o vastă experiență în organizarea de târguri și expoziții. Halele/corturile noastre pot fi văzute, printre altele, la târguri de construcții (INTERBUD, GRYFBUD), expoziții agricole (OPOLGRA, Agro Show Bednary, AGROTECH, ENERGETAB) și multe alte expoziții și evenimente de comerț.

În acest sens, am colaborat atât cu companii poloneze, cât și cu corporații internaționale. În oferta noastră veți găsi nu numai hale pentru târguri model standard, dar și modele mai speciale. Proiectăm și fabricăm hale destinate târgurilor conform cerințelor fiecărui client în parte. Datorită construcției modulare din aluminiu, suntem capabili să adaptăm perfect dimensiunea halei la nevoile individuale ale clientului, astfel încât să poată utiliza optim întreaga suprafață și să plaseze diferitele standuri ale companiei după preferințe– de menționat că nu folosim stâlpi în interiorul halei.

Hale pentru expoziții cu vânzare

Oferim atât spre vânzare, cât și spre închiriere diferite tipuri de hale pentru organizarea de târguri. Oferta noastră include și închirierea diferitelor tipuri de corturi cu destinația organizării de târguri, birouri temporare și spații de conferințe. O gamă largă de produse și echipamente suplimentare face posibilă nu numai amenajarea interiorului sălii, ci și adaptarea acestor hale la nevoile dumneavoastră și la specificul evenimentului.

La construirea acestor hale pentru organizarea de târguri folosim ansamble ușoare din aluminiu, care, în ciuda greutății lor reduse, sunt rezistente la toate condițiile meteo, cum ar fi furtuni, ploi abundente sau chiar furtuni de zăpadă. În plus, astfel de construcții sunt atât de stabile și solide încât permit montarea instalațiilor de iluminat și de sunet necesare. În fiecare hală de acest tip există posibilitatea montării instalațiilor de încălzire sau de aer condiționat, ceea ce are un impact semnificativ asupra confortului oaspeților și face ca organizatorii să fie independenți de capriciile vremii. Aceste hale pentru târguri reprezintă o soluție foarte eficientă. Nu este nevoie decât de câteva ore pentru a asambla tipul acesta de hale, iar apoi, acestea se pot demonta la fel de rapid după eveniment. Astfel veți putea economisi timp și resurse. Mobilitatea halelor/corturilor pentru târguri este un avantaj incontestabil ce nu ar trebui ignorat de companiile care participă adesea la diverse târguri și expoziții.

Adaptarea fiecărui tip de cort

entru clienții noștri, oferim atât modele standard de hale pentru târguri, cât și modele adaptate unor cerințe mai speciale. Partenerii noștri pot alege dintre diferite variante de mărime, funcționalitate și estetică a constructiei. Corturile tip hală, modelul clasic sunt o ofertă ce se adresează companiilor care doresc o acoperire rapidă a unei suprafațe mari.

Structura metalică este realizată din profile de aluminiu turnate,prevăzute cu canale pentru instalarea învelișului din PVC. Montajul cablurilor garantează stabilitatea pe lungime, iar cadrul modular asigură stabilitate laterală. Fixarea halei se realizează la sol cu ajutorul unor ancore. Învelișul este realizat dintr-o membrană flexibilă de PVC inserată pe o rețea textilă din poliester.

Materialul este rezistent la radiațiile ultraviolete și este antifungic. Metoda de asamblare a învelișului permite montarea și demontarea rapidă, asigurând în același timp o etanșare absolută și o rezistență mecanică foarte mare. De asemenea, oferim soluții speciale, adaptate nevoilor individuale și cerințelor fiecărui beneficiar. Corturile cu punte dublă sunt o modalitate de a dezvolta eficient un spațiu expozițional mic și pot fi găsite la evenimente foarte populare, la expoziții, unde spațiul total al evenimentului este relativ mic. Corturile cu punte dublă au o gamă largă de posibilități pentru designul interior. Este chiar posibilă crearea mai multor zone prevăzute cu intrări separate.

Pavilioane de cumpărături

Aceste pavilioane reprezintă o soluție facilă, concepută pentru companiile care își vând produsele și serviciile la diferite tipuri de târguri, expoziții, evenimente sportive și culturale. În oferta noastră, clienții vor găsi corturi- pavilioane realizate ca niște construcții ușoare din aluminiu și confectionate în conformitate cu tendințele estetice și funcționale actuale.

Dacă intentionați să vă prezentați cât mai bine la târguri, consultați oferta noastră de vânzare și închiriere de hale sau corturi și pavilioane comerciale destinate organizării de târguri.