Închiriere corturi tip hală

Închirierea sălilor de cort este o ofertă destinată clienților care desfășoară activități comerciale și de servicii sezoniere în aer liber si au nevoie de o zonă acoperită ocazional, în timpul expozițiilor și târgurilor comerciale datorită condițiilor meteo nefavorabile, sau au pur și simplu nevoie de mai mult spațiu de depozitare. Este, de asemenea, o propunere excelentă ce vine în întâmpinarea companiilor organizatoare de diverse evenimente de integrare.

Propunerea noastră de închiriere a unui cort se adresează atât diverșilor oameni de afaceri cât și clienților din domeniul comercial,

Oferta de închiriere include:

  • corturi pentru depozitare
  • corturi pentru săli de sport,
  • hale pentru târguri,
  • corturi pentru săli de petreceri,
  • corturi sferice.

Condițiile de închiriere sunt foarte atractive. Datorită gamei largi de săli de corturi, toată lumea va găsi soluția optimă .

Avantajele închirierii unei săli de cort:

O soluție foarte ieftină.

Închirierea unei hale, chiar de mai multe ori pe an, pentru diferite evenimente ale companiei sau târguri comerciale, este cu siguranță o soluție mult mai ieftină decât cumpărarea unui cort. De asemenea, este o opțiune foarte atractivă pentru companiile care sunt nevoite să acopere uneori un spațiu mai mare de depozitare.

Acoperirea cu membrană este o modalitate excelentă de a extinde capacitatea de folosire a unor spații ce pot fi utilizate în diferite scopuri : sportive, culturale și recreative. Datorită acoperișurilor, acestea pot fi utilizate în orice moment al anului, indiferent de condițiile meteorologice. Compania Rekord Hale Namiotowe sp.zo.o. are o experiență vastă în producerea sistemului de acoperiș de cort cu membrană. Utilizarea de soluții tehnice avansate de construcții creează posibilitatea folosirii versatile a sălilor de cort și de a le adapta ușor la nevoile de moment și la condițiile de mediu.

Sistemele de acoperiș pentru corturi cu membrană sunt o alternativă excelentă la structurile fixe ale unui acoperiș de clădire din zidărie de dimensiuni mari. Aceste tipuri de acoperișuri pot fi utilizate în orice loc unde nu există posibilitatea tehnică de a construi o clădire clasică sau pur și simplu, bugetul nu o permite. Trebuie amintit că realizarea unui acoperiș de cort sau ridicarea unei săli de cort este cu siguranță o soluție mai ieftină decât construirea unei hale după tehnologia tradițională. În plus, ceea ce nu este lipsit de importanță, acoperișurile cortului sunt cu siguranță mult mai ieftine în exploatarea curentă decât orice altă construcție clasică.

Sistemele de acoperiș tip cort sunt perfecte pentru acoperirea amfiteatrelor urbane sau a unor zone din parcuri, a diferitelor tipuri de suprafețe sportive (terenuri de sport etc.) și terase largi sau grădini.

Oferim clienților noștri sprijin total în instalarea acoperișului cortului:

  • proiecte (suport în alegerea soluției tehnice optime și a formei potrivite cu spațiul unde se amplasează cortul),
  • execuție (executarea acoperișurilor integral, conform proiectului inițial),
  • montaj (montarea acoperișului finisat într-un loc prestabilit, cu ajutorul unei echipe de specialisti).

Acoperișul de cort susținut de o structură ușoară din aluminiu este o soluție foarte modernă și funcțională. Acest tip de acoperiș poate fi realizat într-un timp foarte scurt.

Contrar așteptărilor, acoperișurile cu membrană se caracterizează printr-o durabilitate și stabilitate foarte ridicate, ceea ce garantează siguranță absolută pentru utilizatorii clădirii indiferent de condițiile meteorologice. Membrana este o țesătură din PVC acoperită cu PVDF cu parametri de rezistență ridicată, fiind special tratată antifungic,contra umidității și contra radiațiilor UV. În plus, membrana folosită de către compania noastră pentru acoperișuri are proprietăți de auto-curățare, nu este inflamabilă și nu se deformează – își păstrează dimensiunea inițială indiferent de durata de utilizare.

Acest tip de țesătură este foarte flexibil, vă permite să concepeți diverse forme de acoperiș. Și acesta este un aspect foarte important, deoarece suntem conștienți că partenerii noștri se așteaptă nu numai la o bună utilizare, ci și la un efect vizual unic. Adesea, acest tip de acoperiș este o carte de vizită a clădirii și are un impact visual deosebit. În aceste vremuri, în care concurența este foarte mare, un design reușit al acoperișului vă va permite să vă faceți remarcat pe piață – creează un avantaj competitiv, iar în ceea ce privește avantajele comerciale, un plus incontestabil.

Oferim clienților noștri acoperișuri din membrană în mai multe variante și dimensiuni. De asemenea, realizăm acoperișuri adaptate la nevoile individuale ale clienților. Datorită cunoștințelor și experienței noastre în proiectarea, producția și instalarea acoperișurilor de cort, vă asigurăm că vom oferi întotdeauna soluția optimă pentru clienții noștri.