Săli de sport - Acoperișuri pentru hale destinate activităților sportive

Construirea unei săli de sport ușoare necesită investiții mult mai mici decât construirea unei săli de sport în tehnologia tradițională. Cortul tip hală este o soluție mult mai ieftină, nu numai în ceea ce privește construcția în sine, ci și în exploatare. Această hală tip cort vă permite să practicați multe sporturi indiferent de anotimp sau de condițiile meteo de peste an. Oferim clienților noștri săli ce se pretează pentru amenajarea terenurilor de tenis, dar și a terenurilor de fotbal, școli de echitație, piscine, parcuri de patinaj și patinoare.

Hale pentru săli de tenis

Oferim clienților noștri corturi pentru terenuri de tenis realizate cu tehnologie tip schelet-membrană. Corturile destinate sălilor de tenis vă permit să jucați tenis tot timpul anului, indiferent de vremea de afară. Sunt concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor. Halele pot fi echipate cu:

  • iluminat general și local prin instalație electrică,
  • încălzire, ventilație și aer condiționat,
  • spații anexe și sanitare,
  • suprafețe speciale.

Terenurile de tenis acoperite sunt o opțiune mai ieftină decât construirea unei săli din beton de dimensiuni mari. De asemenea, este o ofertă atractivă atunci când vine vorba de costurile curente. Încălzirea este necesară numai în timpul utilizării, iar iluminatul artificial doar pe timpul nopții.

Pe timpul zilei, chiar și în zilele înnorate, terenurile acoperite permit pătrunderea luminii naturale și oferă o vizibilitate optimă pentru desfășurarea partidelor de tenis. În plus, materialul folosit la sălile de tenis acoperite împiedică amplificarea zgomotului și astfel nu se va crea acel efect de ecou, ceea ce crește semnificativ confortul de utilizare, nu numai pentru jucători, dar și pentru spectatori.

Acoperișuri pentru pistele de patinaj

Corturile noastre destinate terenurilor de tenis sunt ideale în același timp și pentru patinoare sau piste de patinaj, precum și pentru alte activități sportive: trasee de călărie, spre exemplu. Corturile pentru sălile de sport răspund tuturor cerințelor și parametrilor obligatorii pentru construirea spațiilor destinate activităților sportive profesionale. Nu necesită fundații permanente, pot fi montate rapid și ușor pe orice suprafață. Designul durabil și ușor le face potrivite atât pentru activitățile sezoniere, cât și pentru activitățile sportive pe termen lung.

Hale multifuncționale

În oferta noastră, clienții vor găsi nu numai hale pentru activități destinate unui sport anume, ci și săli multifuncționale pentru multe alte tipuri de activități. De asemenea, oferim partenerilor noștri soluții complete, adică asistență în construcția de terenuri de sport acoperite dotate si cu instalații sanitare și vestiare conform formulei „Proiectează și construiește”.

Spații pentru practicarea sportului în școli

Proiectăm și construim săli de sport universale cu suprafete sportive multifuncționale, cu suprafețe confecționate din poliuretan sau iarbă sintetică. Oferim soluții complete pentru școli, inclusiv locuri de joacă dotate chiar cu anexe sanitare și vestiare. Asigurăm suprafețe sportive sigure, caracterizate prin flexibilitate și durabilitate ridicate, care pot fi recondiționate rapid și ușor în caz de deteriorare. În plus, realizăm acoperișuri pentru terenurile sportive din școli deja realizate in Polonia prin intermediul programului „Orlik”.

Sunați-ne sau scrieți-ne dacă sunteți în căutarea unui spațiu de depozitare