Salile tip cort-5 beneficii pentru investitori

Hale Namiotowe

Industria organizării de evenimente, atât din Polonia cât și din Europa, se dezvoltă foarte rapid. Oamenii de afaceri din acest domeniu trebuie să fie întotdeauna în pas cu moda și gusturile clienților din acest domeniu. În prezent, tot mai multe evenimente de masă sunt organizate în aer liber, ceea ce are un imens impact asupra firmelor producătoare de asemenea săli tip cort. Aceste tipuri de săli nu sunt numai foarte la modă, dar au beneficii reale pentru firmele organizatoare de evenimente.

Mobilitate

Folosirea sălilor de cort în industria organizării de evenimente oferă acestor firme noi posibilități, necunoscute până acum, în ceea ce privește ușurința asamblării și mutării lor. Companiile nu mai sunt constrânse să foloseasca exclusiv un schelet fix, permanent, pentru construirea unei săli. În prezent, este posibilă organizarea unui eveniment de amploare (eveniment de companie, eveniment ocazional, eveniment muzical sau eveniment sportiv) în aproape orice loc, fără a fi nevoie să construiți o sală tradițională. O sală de cort modernă, cu o structură ușoară, poate fi ridicată în câteva ore în sânul naturii, în orice locație. Locul nu trebuie să fie pregătit special, ci doar să se ia în calcul câteva detalii. Mobilitatea este, de asemenea, un avantaj uriaș pentru companiile care utilizează săli de corturi destinate depozitării de mărfuri. Este o soluție ideală pentru toate societățile care au nevoie temporar de un spațiu de depozitare mai mare, dar care nu sunt capabile – de obicei din motive financiare – să construiască un depozit standard. Datorită stabilității ridicate, sălile de cort sunt rezistente la condițiile meteorologice nefavorabile și pot fi folosite mult timp. În ceea ce privește capacitatea de utilizare, sălile de corturi de depozitare răspund tuturor condițiilor necesare unui depozit, la fel de bine ca și un depozit din zidărie. Și cel mai important, pot fi demontate rapid și mutate într-un alt loc.

Sălile de cort-o soluție modernă

Sălile de cort sunt o soluție funcțională și inovatoare. Datorită gamei largi de culori și forme, fiecare companie poate alege singură modelul și culoarea dorită. Halele pot fi combinate pentru a crea construcții eficiente. Este posibil să potriviți culoarea halei de cort cu strategia de marketing a companiei dvs. Utilizarea sălilor de cort în organizarea diferitelor evenimente în aer liber s-a impus ca fiind solutia optimă. Orice companie care dorește să urmeze tendințele ar trebui să fie interesată de sălile de cort. Alegerea halei tip cort cu o formă originală poate atrage atenția clienților. În acest sens, cea mai recentă și interesantă soluție sunt sălile WLS, numite și cele sferice, care pot fi asamblate sub forma unor mici orașe. Acestea sunt construcții inspirate dintr-un film cu stații spațiale, construcții ce te duc cu gândul la designul filmelor de science-fiction. La fel de atractive sunt sălile arcade (WAVE), care au un acoperiș în formă de arcadă lină. De asemenea, merită o atenție deosebită și sălile TORUS ce aduce laolaltă un stil unic și un grad ridicat de utilizare.

Sălile de cort -o soluție versatilă

Puteți adapta sala cortului la orice tip de eveniment. Spre deosebire de ansamblurile fixe, unde organizatorii trebuie să se adapteze întotdeauna la condițiile tehnice existente, structurile temporare sunt de obicei construite pentru un scop specific. Chiar dacă este posibil să organizezi un concert în sala de sport permanentă, este greu să obții o acustică optimă în acest tip de clădire. Este diferit în cazul sălilor de cort. Dacă doriți să organizați evenimente muzicale este cel mai bine să alegeți cortul, care va oferi o acustică excelentă și va permite montarea instalației de sunet și lumini speciale. De asemenea, puteți adapta zona de depozitare la nevoile companiei dvs., puteți alege construcția și dimensiunea optimă.

Rezistență la condițiile meteorologice

Datorită structurii stabile, sălile de cort oferă cel mai înalt nivel de siguranță pentru participanții la eveniment. Membrana specială protejează împotriva temperaturilor ridicate sau scăzute, ploaie, zăpadă și vânt. Cu toate acestea, unele săli de cort permit pătrunderea luminii naturale, fără a mai fi astfel necesară instalarea luminilor artificiale. Datorită instalației de încălzire putem oferi condiții ambientale perfecte.

Costuri scăzute de montare

Cumpărarea sau închirierea unei săli de cort este o investiție incomparabil mai mică decât construirea unei clădiri permanente, indiferent ce destinație are aceasta (depozit sau hală de producție). Merită amintit fapul că sălile de cort sunt opțiunea perfectă pentru companiile care au nevoie de spații de depozitare mai mari, dar doar ocazional. Când aveți nevoie de spatiu de depozitare pe timpul a doar 2-3 luni, este mai bine să închiriați un asemenea cort în loc să construiți un depozit staționar, care poate genera costuri de întreținere pe tot parcursul anului. Și cel mai important, sălile de cort sunt cu siguranță mai ieftine în utilizarea de zi cu zi decât clădirile clasice. Datorită structurii speciale a acoperișului, nu este nevoie de lumină suplimentară în timpul zilei. Hala tip cort poate fi demontată rapid și mutată în altă locație, dacă este nevoie.

An de an, sălile de cort devin din ce în ce mai populare printre companiile organizatoare de diferite tipuri de evenimente. Au devenit o parte permanentă a peisajului industriei de profil, nu numai în Polonia. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece este o soluție foarte funcțională și modernă. Oferă investitorilor avantaje mari și noi oportunități în organizarea de evenimente sau în depozitarea mărfurilor.

Dacă sunteți în căutarea unei săli de cort pentru organizarea unui eveniment sau pur și simplu căutați un depozit – căutați-ne și vom alege cea mai bună soluție pentru dvs. la un preț competitiv!

Corturi pentru depozitare mărfuri

Săli de sport

Zadaszenia obiektów sportowych

Corturi pentru evenimente

hale targowe

Corturi sferice

Namioty Sferyczne

Party tents

Hale Namiotowe

Tent rental

Wynajem Hal Namiotowych

Tent roofing

zadaszenia namiotowe